Klára Vytisková články

profil
Fotku nahrál uživatel.
Fandím 0 fanoušků
Nesnáším
0 antifanoušků
Napiš názor názorů

Povolání: Zpěvačka

Věk: 38 let

Datum narození: 3.05. 1985

Místo narození: Praha

Člen skupiny: Toxique

Články o Klára Vytisková

Klára Vytisková se sympaticky snaží, ale je mimo…

21.03.2016 - Zpěvačka Klára Vytisková vešla ještě více ve známost poté, co se stala jednou z porotkyň poslední Superstar. Nyní se předvedla v rámci českého Týdne módy a bohužel, její snaha …

Novou Superstar se stala Slovenka Emma Drobná!

07.12.2015 - Další ročník soutěže talentů Česko Slovensko hledá Superstar je za námi. Poslední, vánoční kolo nadělilo vítěze, kterým se stala mladičká Emma Drobná!

Ze Superstar vypadl benjamínek Dalibor Slepčík a fanynky zuří!

01.12.2015 - Superstar pokračovala dalším vyřazovacím kolem. I toto kolo přežil Štěpán Urban, kterého zachránila divoká karta od poroty, diváci vystavili stopku mladičkému Daliborovi Slepčíkovi.

Superstar opustila dívka s velkým hlasem, Veronika Danišová

23.11.2015 - V Superstar se konalo další velké překvapení. Dalšího kola se již v soutěži nedožije Veronika Danišová, která ač mladé děvče, zpívala jako velká zpěvačka

Tak to je překvapení, v Superstar nikdo nevypadl!

16.11.2015 - Další kolo pěvecké soutěže Superstar pokračovalo přednesem českých a slovenských hitů. Ze závěrečné šestice je stále těžší vybírat toho nejslabšího, přesto ...

Superstar opustila exotická kráska Barbora Hazuchová

09.11.2015 - Další finálový večer pokračoval přednesem filmových melodií. Zpívala už jen sedmička zbylých finalitsů, kteří jsou po nedělním večer chudší o dalšího soutěžícího.

Nová Superstar se blíží! Kdo usedne v porotě?

23.04.2015 - Nova dá opět příležitost všem těm, kdo si říkají, že mají zlato v hrdle a že by měli svým zpěvem oblažovat své okolí. Připravuje se totiž další ročník soutěže Česko – Slovensko hledá Superstar!

Zpěvačka Klára Vytisková se stala maminkou!

24.10.2014 - A další miminko slavných přišlo na svět! Tentokrát se jedná o miminko zpěvačky Kláry Vytiskové (29) z kapely Toxique. Gratulujeme!

Klára Vytisková čeká své první miminko!

24.06.2014 - Zpěvačka Klára Vytisková (29) čeká už za pár měsíců své první děťátko. Otcem je její manžel, bubeník skupiny Toxique Roman Vícha.

Na hudební ceny Óčka si dělají zálusk Kryštof, Kontrafakt nebo Tomáš Klus!

19.02.2014 - Populární domácí hudební stanice zveřejnila konečnou nominaci a je to opravdu to nejlepší, co v současnosti může naše scéna nabídnout!

1 2 > »

Celkem článků: 15, stránek: 2

TOPlist