Úspěšné české dopoledne v Pekingu! Rozběhy na 400 m překážek suverénně zvládly na mistrovství světa Zuzana Hejnová a Denisa Rosolová, do dnešního finále koulařů se probil i Jan Marcell. Vícebojařka El ...
Obhájkyně titulu Zuzana Hejnová i její kolegyně Denisa Rosolová bez problémů postoupily z rozběhu na 400 metrů překážek na mistrovství světa v Pekingu. V dnešním odpoledním bloku bude mít česká výprav ...
Rozběh plánovala pojmout jako rozcvičku na další a důležitější bitvy mistrovství světa v Pekingu. "Musím šetřit síly," říkala obhájkyně zlata Zuzana Hejnová a časem 54,55 sekundy z prvního místa ve sv ...
23.08.2015Médium: iDNES.cz – zprávy, kterým můžete věřit
Rozběh plánovala pojmout jako rozcvičku na další a důležitější bitvy mistrovství světa v Pekingu. "Musím šetřit síly," říkala obhájkyně zlata Zuzana Hejnová a časem 54,55 sekundy z prvního místa ve sv ...
23.08.2015Médium: Sport | Lidovky.cz - aktuální zprávy
Peking - První krok k obhajobě titulu splněn. Zuzana Hejnová bez problémů postoupila z rozběhu na 400 metrů překážek na mistrovství světa v Pekingu. Uspěla i jekí kolegyně Denisa Rosolová. V odpolední ...
Jan Marcell (* 4. červen 1985 Brno, Československo) je český atlet, diskař. K jeho největším dosavadním úspěchům patří stříbrná medaile z mistrovství Evropy sportovců do 22 let z roku 2007. V roce 2008 reprezentoval Českou republiku na olympijských hrách v Pekingu, kde obsadil 16. místo. V září roku 2009 si v polské Opoli výrazně vylepšil osobní rekord až na hodnotu 64,83 metru. Ten pak dále vylepšil na v současnosti platných 66,00 m.
V srpnu roku 2011 byl prvním nepostupujícím v kvalifikaci na finále MS v Tegu výkonem 62,28 m. Ve vrhu koulí pak o pár dní později skončil v kvalifikaci výkonem 19,51 m.
Osobní rekordy[3]
Vrh koulí 20,20 m v hale (2010); 20,76 m venku - Olomouc (2011) ,)
K provozování webu využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Používáním tohoto webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme.OK