Princ William články

profil
Fotku nahrál uživatel.
Fandím 0 fanoušků
Nesnáším
0 antifanoušků
Napiš názor názorů

Povolání: Ostatní, vévoda z Cambridge

Věk: 41 let

Datum narození: 21.06. 1982

Místo narození: Londýn

Články o Princ William

Takhle paří jeho výsost princ William. S kým se to ale objímá?

16.03.2017 - Princ William(34) se většinou ukazuje v obleku při oficiálních událostech, ale jako každý mladý člověk umí si dobře užívat i na mejdanech!

Klečí před ním premiér, ale s princem Georgem to ani nehne...

25.09.2016 - Princ William koná s celou rodinou oficiální návštěvu Kanady, která spadá pod britskou korunu, ale s nejmladším princem Georgem to prostě ani nehne...

Kate a Williama obviňují z týrání zvířat. Mohla za to tahle fotka…

22.07.2016 - Britská královská rodina vydala nové fotky prince George, který oslavil již třetí narozeniny. Fotky jsou opravdu roztomilé a je neuvěřitelné, že se mohly setkat s nevolí a obviněním z týrání zvířat!

Bude pilotem jako tatínek? Princ George sledoval leteckou show

10.07.2016 - Prince George a jeho maminka Kate Middleton s princem Williamem se účastnili letecké show, což byla pro prince George jeho první oficiální akce ve Velké Británii.

Na královský piknik vyrazil princ George a máma Kate v pruhovaném

01.06.2016 - Královská rodinka se objevila na koňské přehlídce v Norfolku. Kate prokázala svůj cit pro módu a sladila své oblečení s oblečením synka. Oba vyrazili v pruhovaném modelu.

To je roztomilé! Princ George uvítal prezidenta Obamu v županu!

25.04.2016 - Malý princ George je prostě jednička! Roztomilé dítko omračuje davy a nedávno také prezidenta Baracka Obamu, kterému vůbec nevadilo, že ho přivítal malý dědic britského království jen v županu.

Princ William a Kate kráčejí ve stopách Diany. Na Taj Mahalu ale vypadali úplně jinak…

19.04.2016 - Princ William a vévodkyně Kate pokračují ve své cestě po Asii. Nejnověji se dostali do Indie a památníku Taj Mahal a každý si musel uvědomit rozdíl fotografie, když zde stál milující pár a osamělá matka prince…

Je krásná, ale co ty nohy? Vévodkyně Kate Middleton by se neměla ukazovat bez bot!

12.04.2016 - Vévodkyně Kate Middleton a její manžel princ William strávili několik dnů na návštěvě Indie.

Rozkošná královská rodinka pokřtila princezničku Charlotte!

11.07.2015 - Princezně Charlotte je již více jak dva měsíce, což je přesně ta správná doba pro důležitou královskou oficialitu, křest princezny. U jeho příležitosti vydala rodina nové fotografie ...

Tak tohle jsou jejich veličenstva! Princátka George a Charlotte!

08.06.2015 - Také jste si říkali, co se děje s britskou královskou rodinkou, o které nebylo delší dobu vědět? Naštěstí je vše v pořádku a jako důkaz poskytla vévodkyně fotografie svého rozkošného párečku.

1 2 3 4 > »

Celkem článků: 39, stránek: 4

TOPlist