Ivana Gottová články

profil
Fotku nahrál uživatel.
Fandím 1 fanoušek
Nesnáším
7 antifanoušků
Napiš názor názorů

Povolání: Moderátorka, produkční

Věk: 48 let

Datum narození: 20.01. 1976

Místo narození: Opava, Českolovensko

Články o Ivana Gottová

Tady zaúřadovala Ivana! Gott a Drobný se k sobě už neznají

17.10.2016 - Karel Gott a Milan Drobný byli dříve přáteli, dnes sedí v divadle kousek od sebe, ale dělají, že se neznají...

A zase ta Ivana Gottová! Hádá se s Milanem Drobným...

11.08.2016 - Podivnou válku vedou přes média Gottovi se zpěvákem Milanem Drobným. A zase se povídá o tom, že Ivana Gottová zpěváka záměrně izoluje od jeho kamarádů...

Karel Gott přepisuje majetek na manželku Ivanu

01.02.2016 - Náš nejznámější zpěvák právě prodělává léčbu zhoubné nemoci a v přestávkách mezi chemoterapiemi se rozhodl, že vypořádá své majetkové záležitosti a přepisuje svůj majetek na manželku Ivanu.

Karel Gott namluvil vzkaz pro své fanoušky

05.11.2015 - Celý národ sleduje zdravotní stav Karla Gotta, který se léčí ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze. Před dvěma dny byla totiž oznámena jeho skutečná diagnóza, kterou je zhoubná choroba mízních uzlin.

Konec spekulacím o stavu Karla Gotta, je to rakovina…

03.11.2015 - O zdravotním stavu Karla Gotta panovala spousta fám, které až nyní utnul zpěvák sám prostřednictvím své manželky. Léčí se na onkologii a trpí rakovinnými nádory mízních uzlin.

Vše je jinak! Karlu Gottovi prý operovali břicho

30.10.2015 - Karel Gott se v současné době zotavuje v nemocnici po operaci. Nešlo prý však o operaci srdce a srdeční chlopně, ale o operaci břicha po náhlé břišní příhodě!

Karel Gott je po operaci srdce, je prý stabilizovaný

29.10.2015 - Před dvěma dny postihla Karla Gotta velmi vážná indispozice, takže byl okamžitě převezen do pražského IKEMu, kde absolvoval několik vyšetření. Ta lékařům vydala jasnou zprávu, zpěvák musí být okamžitě operován!

Karla Gotta zradilo srdce a je v nemocnici!

28.10.2015 - Karel Gott bohužel ruší své koncerty, není zdráv. V současné době je v nemocnici IKEM v Krči, kam ho také následovala zdrcená manželka Ivana Gottová.

Karle, svou ženu mezi nás netahej! Fanoušci Karla Gotta Ivanu příliš nechtějí…

04.06.2015 - Ivaně Gottové se podařil husarský kousek. Zvládla si vzít za muže národního idola, pravda, asi tak třicet let poté, co po něm ženy nejvíce toužily ...

Ivana Gottová naštvala kolegy, odešla uprostřed práce!

01.06.2015 - Moderátorka a nyní už i herečka Ivana Gottová rozhodně nemá dobrou reputaci. A na tom nic nemění to, že má mocného přímluvce, svého manžela Karla Gotta.

1 2 3 4 > »

Celkem článků: 36, stránek: 4

TOPlist