Genadij Rumlena

profil
Fandím 0 fanoušků
Nesnáším
0 antifanoušků
Napiš názor 0 názorů

Povolání: Herec

Hodnocení Genadij Rumlena

Přitažlivost
100% (2 hlasů) 272.místo
Talent
100% (2 hlasů) 783.místo
Inteligence
100% (2 hlasů) 596.místo
Vtipnost
100% (2 hlasů) 589.místo

Fotky Genadij Rumlena (12)

Životopis Genadij Rumlena Upravit životopis

Genadij Rumlena (* 1950) je český herec. Od roku 1976 člen Divadla Járy Cimrmana.

Umělecká činnost

Divadelní role

  • Afrika (Bohuslav Puchmajer)
  • Blaník (Šlupka)
  • Cimrman v říši hudby (inženýr Vágner)
  • České nebe (K.H.Borovský)
  • Dlouhý, Široký a Krátkozraký (pocestný)
  • Dobytí severního pólu (náčelník)
  • Lijavec (Pihrt)
  • Němý Bobeš (Bobeš)
  • Švestka (Wasserfall)
  • Vražda v salonním coupé (stevard)


Filmografie

  • 2004 Afrika (záznam divadelní hry z Divadla Járy Cimrmana na DVD)
  • 2001 Švestka
  • 1997 Němý Bobeš aneb český Tarzan
  • 1997 Vražda v salonním coupé
  • 1991 Dlouhý, Široký a Krátkozraký (TV inscenace)
  • 1987 Nejistá sezóna (Žemla)
  • 1984 Rozpuštěný a vypuštěný (František Jetel)

Zdroj: Wikipedia.org

Články o Genadij Rumlena (0)

Všechny články o Genadij Rumlena (0) »
TOPlist